Ik ben Alexander Kahrel, art director. Ik help bedrijven met visuele communicatie. 
Ik ga voor je aan de slag om je merk en bedrijf visueel tot leven te laten komen. 

Wat ik kan en doe is breed. Ik kijk verder dan alleen je huisstijl. Ik voer stijl, sfeer en beeld door in alle uitingen, 
dus ook in fotografie en video. Mijn werk zorgt voor eenheid in je communicatie.

Ik sta voor powerful communication en ga graag aan de slag voor bedrijven die kracht willen geven aan hun campagne, merk of corporate identity.

Ik help bedrijven en merken met
Visual strategy
Branding & Identity
Visual storytelling

Het is mijn doel om bedrijven te helpen om de identiteit, 
wat ze doen, waar ze voor staan en voor wie zo goed mogelijk te communiceren.

Klanten
PGGM&CO Media Matters WWF - Ebbinge - JDE professional - Online Seminar Sterrk - Idyn
Liga - Stage heroes Olympia uitzendbureau Being spaces - Koninklijke Verkade - KNVB
Talpa Clifford chance - Levi9 -  De Telegraaf McGregor Loyens and loeff Porsche...
Werkwijze 
Als ik voor je aan de slag ga om je merk, bedrijf of product visueel neer te zetten dan ziet het proces eruit zoals hieronder in stappen beschreven. Aandacht vind ik daarin steeds belangrijker. Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat. De tijd die ik spendeer aan het voorproces bepaalt het succes van het eindresultaat. 

1. De onderzoeksfase
We gaan met elkaar in gesprek. Wat is precies de vraag? Wat past bij het bedrijf, het merk of het product? Welke kant gaan we op? Ik ben sterk in het helpen met de hoe, wat en waarom, het doel en de missie. Hoe vertel je je verhaal, hoe val je op en raak je een snaar.

2. De conceptfase
In deze fase denk ik na over wat we kunnen doen. Wat past bij de ideeën die op tafel liggen? De sfeer is geproefd en de vraag is duidelijk. Dit zijn we nu, dit doet de concurrentie en dit willen we. Dit verwerk ik naar een visueel concept, om al iets in beeld neer te zetten en een sfeer te pakken. Hier gaan we samen naar kijken en zo kiezen we een stijl en richting.

3. De uitvoering
Nu het duidelijk is wat we gaan doen, ga ik aan de slag met de communicatie uitingen. Ik ga ontwerpen, maken, regelen, doen. En samenwerken met fotograaf, videograaf en/of copywriter indien zij nodig zijn in het project. Ik hou hierbij altijd de supervisie en waak over de stijl.

4. De oplevering en inzet materialen
Zodra tevreden en compleet, lever ik de materialen op in het afgesproken format en kunnen ze ingezet worden op diverse kanalen en in campagnes en websites.
Back to Top